QUI?? WAMPIRELA

Wampirela, igual que la resta de tripulants, va arribar a la nau buscant asil polític. Al seu planeta, Zombirilia, s’havia deslligat el anti-caos, tots s’havien tornat responsables i avorrits, cada vegada hi havia menys zombies i altra fauna monstruosa que,  al cap i a la fi,  era el que li havia donat el nom al planeta.  Els éssers “normalitzats” van començar a perseguir als seus antics congèneres. Per aquesta raó, Zombies, vampirs, bruixotes i altres bèsties no van tenir més opció que la de fugir echando leches del seu planeta natal. Molts no ho van aconseguir, es van quedar en el camí. Uns altres, com Wampirela, van aconseguir colar-se en una de les naus que feien la seva parada per a ficar gasolina en el Zombirilia Space Airport.

D’això ja han passat molts anys estàndard espacials, tants que fins hi tot Wampirela quasi ha oblidat el seu planeta natal. Des de la seva arribada viu en un petit amagatall, situat entre els dos cellers de càrrega que té la nau, reconvertits ara en Biblioteca Municipal i videoclub retro, respectivament. Sols s’atreveix a sortir, de nit, quan la resta de la tripulació dorm. I no és perque siga tímida sinó que li cauen bé i no vol berenarse’ls. Això la deixaria sola en la nau i s’avorriria molt sense les tertúlies de Tivius i Cosimo. Totes les vesprades s’asseu al costat d’una de les escletxes del seu amagatall que donen a parar al saló principal de la nau, des d’on pot escoltar-los. De fet, aquesta és una de las raons que l’han convertit en una mena de vampira new age: s’ha fet vegetariana (per a un vampir ser vegetarià és no menjar humans) i fa pilates, una mica incòmode però li ajuda a rebaixar l’ànsia de sang.

Fa uns dies, quan encara no era de nit, un guàrdia de la nau la va enxampar anant al bany. És el que té canviar la dieta, no pots triar el moment oportú per a anar al servici. Però Wampirela va tenir sort i va aconseguir escapar. El problema és que ara la resta d’habitants en saben de la seva presència.

Encara que, ben pensat, potser siga millor aixina. D’escoltar a Tivius, Cosimo i companyia, li han entrat ganes de participar i ha decidit deixar enregistraments i escrits seus en el saló.

One response to “QUI?? WAMPIRELA

  1. Retroenllaç: Medianeras (recomanem peli) | Apocalipsis, la Nau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s